5.5 C
Bucuresti
22 februarie 2019

Ruxandra Comșa

Pasionată de cărți, psihologie, limbi străine, comunicare, dar în special de tot ceea ce este legat de natura umană, Ruxandra crede în puterea transformatoare a cuvântului și modului în care acesta ne poate schimba pe noi înșine și lumea în care trăim. Redescoperind energia creatoare din adâncul nostru, putem elibera o uriașă forță constructivă care să ne remodeleze întreaga existență. Nu e niciodată prea târziu și nu suntem niciodată prea slabi, prea bătrâni sau prea obosiți pentru a deveni exact cine ne dorim să fim. De profesie traducător și content writer, Ruxandra este studentă la Facultatea de Psihologie „Titu Maiorescu” și absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București.

Alexandra Varga

Ada zâmbește mai tot timpul, ba chiar râde cu gura până la urechi adesea. Voia bună se vede și-n ce scrie. Asta pentru că filtrează realitatea reală prin grila hazului de necaz și-i încântată nevoie mare când devine contagioasă – „o fi dracu’ cam negru, da’ probabil doar din cauză că s-a mai îngrășat și-ncearcă și el săracu’ să păstreze aparențele… nu?”. Dintotdeauna a ținut ochiul critic larg deschis și i-a plăcut să împărtășească cu alții ce vede cu el. Rațiunea i-e prietenă bună, dar se ține departe de exagerări. Mai demult a făcut Filozofie, acum s-a semi-orientat înspre Psihologie.

                                                     Petruța Stoica

Petruţa crede în oameni şi în capacitaţile lor de refacere. În fiecare dintre noi există ceva bun, spectaculos şi neşlefuit ce poate fi adus la lumina. Crede, de asemenea, că nu exista oameni buni şi oameni răi, ci doar oameni care au fost ajutati de mediu să devină ceea ce sunt.
Petruţa este o empatică-raţională, omul care ramane acolo până la sfârşit, cea care împinge lucrurile înainte, atâta timp cât vede că mai este ceva de salvat. Nu există lucruri care nu merită salvate. Crede în echilibru şi în legea compensaţiei, chiar dacă de multe ori acestea par să nu existe.
Absolventă a Facultătii de Drept si de profesie avocat, a ales să-şi schimbe traseul profesional şi să facă ceea ce şi-a dorit şi, într-un fel aparte, datorită profesiei, a făcut dintotdeauna. Să lucreze cu sufletul oamenilor.
Urmeză cursurile Facutăţii de Psihologie „Titu Maiorescu” şi în paralel o formare în psihoterapie psihanalitică. Şi-a îmbogăţit portofoliul, acreditându-se ca și consilier psihologic de dezvoltare personală.

                                                            Ionela Stoian

Pasionată de Nutriție, Fitoterapie și de găsirea echilibrului interior.
În copilărie culegeam plante medicinale pe câmp, ca musețel, gălbenele sau mentă, fiind fascinată să aflu ce miracole pot face pentru sănătate.
Cred cu tărie că nu există limite pe care să nu le putem depăși, ci doar limitări pe care ni le impunem.
În activitatea mea de consiliere în fitoterapie am învățat să ascult și să observ cu ce situații se confruntă fiecare persoană.
Astfel că mi-am asumat ca misiune personală ghidarea și consilierea celor ce doresc să găsească vindecare prin hrană și adoptarea unui nou stil de viață potrivit pentru fiecare.

                                                            Loredana David

Recunoștința și iubirea pentru tot ce mă înconjoară sunt sentimentele care mă definesc cel mai bine și în funcție de care îmi construiesc viața. Cred cu tărie că iubirea poate îmbuna cele mai împietrite și învolburate suflete și le poate umple de armonie și liniște, poate rezolva cele mai aprige conflicte și consider că iubirea pentru aproapele nostru ar asigura pacea, liniștea, prosperitatea și fericirea în lume. De aceea, am ales să pășesc pe un drum misterios unde pot împărtăși celorlalți dorința mea de a-i ajuta să privească prin filtrul iubirii, al compasiunii, lumea din jur. Astfel, am ales să devin studenta Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Transilvania, din Brașov, în speranța că, într-o zi, o să ajung să lucrez cu ceea ce mă fascinează cel mai tare, sufletul omului.

Diana Donosă

„Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viaţa ta” sunt cuvintele ce mă definesc în totalitate.

Am absolvit Facultatea de Afaceri Internaţionale, m-am angajat şi am lucrat 2 ani într-un domeniu ce nu mă definea. Între timp, m-am încris la master pe expertiză şi consultanţă în publicitate, pe care l-am întrerupt după primul an, când am realizat că este timpul să încep să fac ceea ce îmi place cu adevărat. În prezent, sunt studentă la facultatea de Psihologie şi fericită de decizia pe care am luat-o.

Cred cu adevărat că avem în noi puterea de a trece peste orice, că niciodată nu este prea târziu să-ţi urmezi visele şi că dacă ceva, orice, ne cauzează până şi cea mai mică urmă de suferinţă, trebuie să ne îndepărtăm şi să avem curajul să o luăm de la zero.