5.5 C
Bucuresti
22 februarie 2019

We have your story.  And it’s beautiful.

Orice firmă ca să existe în ziua de azi are nevoie de o prezență pe Facebook și pe Google. Noi te ajutăm să fii acolo și să ajungi la clienții tăi.  Și nu, nu e nevoie să cheltui o avere pentru asta. Noi credem în companiile mici, românești și vrem să le susținem. Am putea să o facem în mod dezinteresat, dar, ca toată lumea, trebuie să trăim și noi. Tot o companie mică suntem și noi și creștem o dată cu tine. Noi te respectăm pentru ceea ce faci în fiecare zi pentru că știm exact ce înseamnă asta.

Cine suntem noi și ce facem? Noi suntem povestitori. Da, exact cum ai auzit. Scriem povești, povești minunate, povești care mișcă și cuceresc. Suntem creatori de conținut.

Ce rost are să te încarci cu salariul unui om de marketing și de PR când ne poți avea pe noi la doar o fracțiune de cost?

Iată ce îți propunem: să creăm și să ne ocupăm de pagina ta de Facebook, să-ți realizăm și să-ți punem pe picioare un blog în care să vorbim despre produsele, serviciile, business-ul tău, să scriem și să facem design-ul reclamelor tale plătite pentru Facebook și Google.

  • Ai deja o pagină de Facebook și un blog, dar nu are cine să scrie pentru acestea? Suntem aici să ne ocupăm de asta pentru tine.
  • Ai nevoie de un site? O să-l facem să arate exact așa cum îl vezi tu în mintea ta. Fotograful nostru va face ca produsele tale să arate așa cum sunt, adică perfecte (aproape perfecte pentru că un pic de modestie nu strică), iar clipurile video de prezentare vor ajunge la festivalul de scurt metraj – exagerăm puțin acum, dar doar un pic.
  • Cum vor aprecia oamenii cel mai mult business-ul tău? Prin contact direct cu cei din spatele lui și cu produsele sau serviciile tale. Organizăm pentru tine evenimente de PR inedite, creative și originale care îi vor face pe actualii și viitorii tăi clienți să se îndrăgostească de brand-ul tău, să-l respecte și să-l aprecieze.

Vino și vorbește-ne despre tine, iar noi vom scrie povestea ta. Și va fi una cu adevărat frumoasă. Pentru că așa și e, nu-i așa? Ai muncit mult pentru a ajunge aici și vei munci și mai mult de acum încolo. Ai pus suflet în afacerea, în produsele și serviciile tale și noi suntem aici să dezvăluim toată pasiunea, hărnicia și onestitatea care stau în spatele lor.

Iată ce vom face pentru afacerea ta

Plan de promovare – DA, E GRATIS

Ieșim la o cafea, ne cunoaștem și ne povestești despre afacerea ta, despre unde te afli acum și unde vrei să ajungi. Sau venim la tine la birou și ne arăți la fața locului în ce constă business-ul tău. După aceea, noi ne punem creierele la contribuție și îți trimitem un plan gratuit și care nu te obligă la nimic în care îți spunem la ce poveste ne-am gândit pentru tine, cum ar fi mai bine să o transmitem și, desigur, cât te va costa.

Consiliere dezvoltare de produs/serviciu – TOT GRATIS

Ne uităm la produsul tău îți spunem dacă ambalajul sau eticheta ar merge puțin retușată pentru a fi mai atrăgătoare în ochii clientului. Sau poate serviciul oferit de tine ar merge împachetat puțin diferit. Nu vrem să schimbăm ceea ce vinzi, ci doar să facem serviciul sau produsul să-și arate adevărata sa valoare.

Promovarea propriu-zisă – NU MAI E GRATIS, DAR E FOARTE CONVENABILĂ

Și acum trecem la scrierea poveștii: fotografii și clipuri video inspirate, materiale promoționale creative și evenimente pline de imaginație și magie. E în întregime povestea ta, noi doar o scriem pentru tine.

Pachetul complet

Noi îți oferim servicii la pachet de marketing, PR și publicitate, astfel încât efortul tău va fi minim. Îți poți vedea liniștit de afacerea ta, pentru că are cine să se ocupe de promovarea ei. Nu trebuie să te mai stresezi, să te mai întrebi ce mai puneți pe pagina de Facebook sau de ce site-ul firmei nu e gata nici acum.

Prețuri clare de la început

Banii contează pentru că ei duc mai departe și afacerea ta, și a noastră. De aceea, noi îți spunem verde în față cât costă totul. Avem prețuri oneste și încercăm să le facem și cât mai modeste posibil. Afacerea ta o susține pe a noastră și reciproc.

Timpul contează

Știm cât de important este timpul pentru tine pentru că la fel de important este și pentru noi. Ne mișcăm repede și eficient. Îți economisim timp prețios nelăsând niciodată pe mâine ce se poate face azi.