5.5 C
Bucuresti
22 februarie 2019

Ce vom face pentru tine

Îți vom crea site-ul

Site-ul este o reflectare a afacerii tale, e ca o carte de vizită. De fapt, e chiar mai important decât o carte de vizită. Pe site-ul tău intră clienții actuali, potențialii clienți, furnizorii și partenerii tăi. Privește-l ca pe business-ul tău în formă virtuală. Noi vom crea exact site-ul potrivit pentru afacerea ta.

Îți vom produce conținutul

Ne lăudăm cu faptul că noi suntem povestitori, dar nu e o laudă în van. Suntem niște povestitori teribil de buni. Producem conținut pentru site, blog, Facebook, pentru reclamele pentru Google și Facebook, pentru pliante și alte printuri, pentru comunicatele de presă. Povestea ta, scrisă de noi. Și nu vom uita de SEO pentru a ne asigura că povestea ta chiar ajunge la cei pentru care a fost scrisă.

Îți vom realiza fotografiile

Se zice că o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Pe lângă faptul că vom spune povestea ta, o vom transpune și în fotografii. Imaginile pot crea o stare de spirit, pot face produsele și serviciile tale să arate exact așa cum sunt, adică extraordinare. Câteva rânduri bine ticluite din condei alături de fotografia perfectă pot crea cea mai magică poveste din lume.

Îți vom face conținutul video

Un scenariu plin de creativitate alături de o cameră de filmat în mâna unui profesionat egal un clip video de calitatea unui film. Conținutul video devine din ce în ce mai important pentru promovarea oricărei afaceri și de aceea nu trebuie ignorat. În plus, acesta este capabil să stârnească cele mai puternice emoții. Empatizăm cu personajele, devenim curioși în legătură cu produsele, pe scurt, suntem cuceriți.

Îți vom crea conceptul de brand

Logo, design cărți de vizită, pliante, broșuri, banner-e, materiale promoționale, ne ocupăm de tot. Vrei să îți încânți clienții loiali cu un cadou brand-uit cu numele companiei tale? Un obiect util, pe care să-l păstreze? Noi venim cu idei originale pentru ca brandul tău să nu fie ușor de uitat.

Vom pune în practică evenimente memorabile

Îți punem la dispoziție toate resursele pentru a crea conferințe, reuniuni, evenimente memorabile: oameni frumoși, elemente de decor pline de imaginație, accesorii originale, mâncare faină, sucuri și băuturi răcoritoare. Și vom promova evenimentele pe toate canalele ca să afle toată lumea de ele.

Și, pentru că nouă ne plac lucrurile clare, vezi exact Cât te costă 

Sună-ne la 0752 171 237 pentru orice alte detalii.